Home Pers

Pers

Aanvragen accreditatie

Alleen journalisten en fotografen met een geldige perskaart kunnen een accreditatie aanvragen voor KNWU NK Veldrijden 2019 welke verreden wordt op 12 en 13 januari 2019.

U krijgt, na goedkeuring, in de week voorafgaand aan het NK uw bevestiging teruggestuurd.

Op de dag van het NK kunt u zich melden bij het perscentrum MFC De Kloek Prior Borrekensstraat 1 te Huijbergen. (tijden volgen). Op vertoon van een geldige perskaart ontvangt u daar uw accreditatie.

Voor meer informatie of het aanvragen van een accreditatie kunt u contact opnemen met:
pers@nkveldrijden2019.nl o.v.v. uw naam, NSP-nummer, mobiel nummer en het medium waarvoor u werkt (krant, TV, website, etc.). Meldt u meerdere personen aan, laat dan s.v.p. weten welke rol zij hebben. Geef tevens aan op welke dag(en) wij u mogen verwachten s.v.p.

Zonder accreditatie heeft u GEEN toegang! Dat klinkt misschien streng, maar zo willen we er graag voor zorgen dat de professionals hun werk kunnen doen en niet worden gehinderd door (goedbedoelende) hobbyisten.

Fotografen ontvangen tevens een hesje waarmee zij zich op het parcours mogen begeven, diegene die geen hesje dragen zullen van het parcours en voor het podium worden geweerd. Vanzelfsprekend is er rondom het parcours alle ruimte voor hobbyisten om mooie foto’s te maken.